Доставка

ЦЕНИ НА ДОСТАВКАТА!

След направена поръчка в електронния магазин, служител на Vsichkistoki.com ще се свърже с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на поръчката, адреса и времето за доставка. Доставките за гр.София се извършват на посочения от клиента адрес от наш куриер(представител) (фиксирана цена 7,00лв.)

- Цената на доставката до офис на куриерска фирма за цялата страна е 7,00 лева с включен наложен платеж и застраховка на пратката.

- Цената на доставката до посечен от клиента адрес за цялата страна е спрямо тарифните планове на куриерска фирма.


Ако стоката е над 10 кг., се тарифира по цени за доставка на фирмата куриер.

Доставките се извършват според графика на фирмата куриер за съответното населено място. За София и големите градове още същия или следващия работен ден, в зависимост от часа на поръчката и наличността на желаната стока.

Tag:телефони продажба,демонстрационни телефони,мобилни телефони онлайн,продажба на gsm,сайт за евтини телефони,prodajba na gsm,стъклен протектор за телефон,телефони онлайн продажба,телефони на изгодни цени,мобилни апарати,стъклен протектор цена,xiaomi mi,мобилни телефони продажба,gsm телефони,протектори за телефон,стъклени протектори за телефон,gsm апарати,сайт за телефони,колони за телефон,продажба на батерии за мобилни телефони,онлайн телефони,продажба на телефони,стъклен протектор цена
Powered By VSICHKISTOKI.COM
vsichkistoki.com © 2020 | SEO by WebsitePR

.......................