GSM на ТОП ЦЕНА

две години гаранция

застраховка на пратките

застраховка на всяка поръчка

проверка на пратката

бърза доставка

експресна доставка

най-добър избор за клиентите

две години гаранция

Нашите предимства са:

24 месеца гаранция

Проверка на пратката

10 години на пазара

Експресна доствка

  • Garmin Fenix 6 Sapphire (010-02158)

Garmin Fenix 6 Sapphire е ново поколение GPS смарт часовник за употреба на открито. Предназначен е за онези, които смело се изправят пред изпитанията, за да надмогнат себе си и да предефинират зададените стандарти. 

Часовниците от серията Fenix 6 са с нов впечатляващ дизайн и се предлагат в различни размери, с различни покрития и различни функционалности. Животът на батерията също е подобрен. 

Имат подобрен вграден пулсомер, Pulse OX, сензори за навигация на открито, вградени профили за активност, нова функция за управление на резервната мощност, показатели за ефективност, безконтактни плащания, смарт известия и още много “помощници”, за да се впуснете подготвени във всяко приключение. Всички часовници са оптимизирани за работа на открито, с четящи се на слънчева светлина дисплеи с подобрени технически показатели.

Часовникът е с корпус от висококачествен полимер и метален гръб, стъкло от сапфир-кристал и стоманен безел. Размери на дисплея: 1.3" (33.02 мм) диаметър, 280 х 280 пиксела – видим на слънчева светлина. Размери на устройството: 47 х 47 х 14.7 мм.

Допълнителни функции и екстри: по-голям дисплей, изключителна издръжливост, вграден пулсомер, Pulse OX сензор, Multi-GNSS поддръжка, ABC сензор, PacePro, управление на батерията, режим Expedition, топографски и ски карти, показатели, Trendline интеграция, голф игрища, вградени спортове, ClimpPro, навигиране, маршрути, безопасност и проследяване, Body Battery мониторинг, музикални приложения, смарт известяване, Garmin Play поддръжка, Connect IQ магазин, Quick Fit каишки и др. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Garmin Fenix 6 Sapphire (010-02158)

  • Код на продукта: Garmin Fenix 6 Sapphire (010-02158)
  • Наличност: В наличност
  • 1,425.00лв.

  • Без данък: 1,425.00лв.

Възможни варианти


Интересни статии