GSM на ТОП ЦЕНА

две години гаранция

застраховка на пратките

застраховка на всяка поръчка

проверка на пратката

бърза доставка

експресна доставка

най-добър избор за клиентите

две години гаранция

Блог

Блог за новини и всичко най интересно в GSM света

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth (SM-R960): Всичко, което трябва да знаете

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth (SM-R960) представлява върха на иновациите в света на умните часовници. Съчетавайки стил, функционалност и високи технологии, този модел се отличава с изключителен дизайн и множество напредничави функции. В тази SEO статия ще разгледаме ключовите характеристики на този умен часовник, които го правят незаменим аксесоар за любителите на технологиите.

a
views: 183 read more ⟶

Какво трябва да знаете при закупуване на нов телефон

Много неща се промениха в света на телефоните през последните няколко години. Знаете ли какво да търсите и за какво да гледате, преди да си купите нов телефон?

В тази статия ще се опитаме да ви дадем насоки какво трябва да знаете преди да пристъпите към закупуването на нов телефон.

a
views: 826 read more ⟶

Дълъг живот на батерията – добри практики и съвети

Батериите на съвременните смартфони далеч не са вечни. Напротив, колкото по-“смарт“ са телефоните, толкова по-кратък става живота на батериите им. Тези големи и изящни AMOLED и LED дисплеи няма как да не съкращават времето за работа на всеки телефон, но има някои неща, които може да се случат „зад кулисите“- няколко трика, с които да постигнете дълъг живот на батерията си.

Черен тапет на екрана пести енергия

a
views: 564 read more ⟶

2 бюджетни смартфона от Samsung

През началото на 2021г. Samsung представиха новите си мобилни телефони.  Добрата новина е, че устройствата са бюджетни и от серията Galaxy A.

a
views: 1824 read more ⟶

Xiaomi обяви новите си флагмани - Xiaomi MI 10Т и Xiaomi MI 10T Pro - 144Hz екран и много добър хард

Китайската компания добави към портфолиото си две нови устройства от висок клас. Става въпрос за Xiaomi MI 10Т и Xiaomi MI 10T Pro.
Anonymous
views: 3452 read more ⟶

LG ще представят новия си мобилен телефон с двоен, въртящ се дисплей - LG Wing съвсем скоро

LG възнамерява да се откроява от останалите и да привлича все повече вниманието към новия си и наистина различен смартфон. Компанията ще анонсира устройството, чието название първоначално е било Explorer Project на 14-ти септември.
Anonymous
views: 649 read more ⟶

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ ОТ XIAOMI - MI 8 LITE И MI 8 PRO

През месец септември семейството на Xiaomi се увеличи с нoви двa cмapтфoнa oт cepиятa Мі 8. Те ca Хіаоmі Мі 8 Yоuth Еdіtіоn и Мі 8 Ѕсrееn Fіngеrрrіnt Еdіtіоn, ĸoитo заема търговските си наименования Мі 8 Lіtе и Мі 8 Рrо.
Anonymous
views: 336 read more ⟶
Показани 1 от 9 | 25 (3 Страници)

Интересни статии