GSM на ТОП ЦЕНА

две години гаранция

застраховка на пратките

застраховка на всяка поръчка

проверка на пратката

бърза доставка

експресна доставка

най-добър избор за клиентите

две години гаранция

Нашите предимства са:

24 месеца гаранция

Проверка на пратката

10 години на пазара

Експресна доствка

Описание:

Activity ринговете показват движeнието ти през деня чрез три опростени метрики – за движение, тренировка и изправяне. Допълнителна мотивация са състезанията с приятели, персонализираните тренировки и наградите.

Apple Watch SE е водоустойчив до 50 метра. 1 Гмурни се и следи дължините и времената си в басейна, или маршрута си в открити води.

Можеш да избираш от десетки тренировки, включително бягане, ходене, йога, колоездене, интервални занятия с висока интензивност и танци. Apple Watch SE се пеърва и със съвместими фитнес уреди. Дава ти много, за да постигаш повече.

С Apple Music имаш на китката си 70 милиона песни за музикална мотивация. 3 А можеш да следиш и най-новите подкасти. Нямаш нужда от повече вдъхновение за следващата си тренировка. И за всяка след нея.

Apple Watch SE те вдъхновява за по-здравословен живот. Информира те за всичко и насърчава полезните навици. Следи пулса ти и те уведомява, ако нещо не е наред, за да предприемеш действия и да се консултираш с лекар. Дори може да повика спешна помощ вместо теб.

Новото Sleep приложение работи с iPhone, следи съня ти и помага да си създадеш режим за спане. Можеш да проверяваш дали спиш добре и дали покриваш желаните цели.

С вградения акселерометър и жироскоп Apple Watch SE ще разбере, ако паднеш сериозно, и ще те свърже със спешна помощ. Можеш да получиш незабавна помощ при спешни случаи и просто като натиснеш и задържиш страничния бутон.

Пазарувай в магазини, които приемат безконтактни плащания. Показвай бордната си карта при полет. Или билетите за следобедната прожекция. Плащай лесно и безопасно без пари в брой. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Apple Watch SE GPS 44mm

  • Код на продукта: Apple Watch SE GPS 44mm
  • Наличност: В наличност
  • 578.00лв.

  • Без данък: 578.00лв.

Възможни варианти


Интересни статии