GSM на ТОП ЦЕНА

две години гаранция

застраховка на пратките

застраховка на всяка поръчка

проверка на пратката

бърза доставка

експресна доставка

най-добър избор за клиентите

две години гаранция

Нашите предимства са:

24 месеца гаранция

Проверка на пратката

10 години на пазара

Експресна доствка

Apple Watch Series 5 е с винаги включен екран и вече няма нужда от познатото движение със завъртане на ръката за да активирате дисплея просто за да видите колко е часа. Това движение все още работи и ще осигури по-силна яркост. Watch face-а на часовника винаги ще е включен, просто яркоста ще бъде по-ниска и дискретна.

Фитнес приложението Workout на новият Apple Watch Series 5, винаги ще бъде винаги видимо. Когато го проверявате ще е със засилена яркост, а при обикновенна ежедневна работа ще бъде с намалена.

За пръв път часовниците от сериата Apple Watch са оборудвани с функцията always-on display, и това можа да накара доста потребители да преминат към новата 5-та серия. Apple Watch Series 5 също като Series 4 се предлага в два размера на екрана - 40мм и 44мм.

Новите Apple Watch Series 5 имат двойно повече памет - 32GB, поддържат Bluetooth 5.0, GPS, за пръв път предлагат вграден компас, а също така има и варианти с eSIM карти поддържащи 4G LTE мрежи. Новият Apple S5 чип е по-бърз от всякога, и часовникът пристига с инсталиран WatchOS 6.0. Устройствата имат сензори за проследяване на сърдечния ритъм на гърба си.

Най-голямата новост при Apple Watch е животът на батерията и Apple гарантират пълен ден на работа преди презареждането на батерията. Този пълен ден е изчислен на базата на използване на функциите за автоматичен отговор на съобщения, както и на тези при фитнес тренировки, и са включени и разговори през часовникът. Ако не използвате част от тези неща, часовника може да изкара и повече от ден без презареждане.

Моделите се предлагат с алуминиев, стоманен, или новият титанов вариант. При Apple Watch Series 5 Aluminum - рамката е направена от алуминий, стъклото на дисплея е закалено от типа на Gorilla Glass, а гърбът на часовникът е комбинация от керамика и сапфирен кристал.

Apple Watch Series 5 в стоманен вариант е много по-здрав, тъй като има рамка от неръждаема стомана, екранът му е защитен със сапфирен кристал, а гърбът му също е комбинация от керамика и сапфирено стъкло.

Всички Apple Watch от 5-та серия са водоустойчиви във вода до 50м, както бяха и предишните модели. Часовниците са съвместими с каишките от iWatch 4, но от Apple обещават да пуснат и доста нови, включително и спортни такива.

Определено опцията always-on display на OLED екранът е най-атрактивното нещо в новите Apple Watch устронства, но и всички онези функционалности, които Apple успяват да вградят с всяка нова версия на операционната система го правят едно наистина удобно устройство, което ще Ви накара доста по-рядко да си използвате телефона. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Apple Watch Series 5 GPS 40mm

  • Код на продукта: Apple Watch Series 5 GPS 40mm
  • Наличност: В наличност
  • 795.00лв.

  • Без данък: 795.00лв.

Възможни варианти


Интересни статии