GSM на ТОП ЦЕНА

две години гаранция

застраховка на пратките

застраховка на всяка поръчка

проверка на пратката

бърза доставка

експресна доставка

най-добър избор за клиентите

две години гаранция

Нашите предимства са:

24 месеца гаранция

Проверка на пратката

10 години на пазара

Експресна доствка

С един поглед 
С прекрасен 1,64" правоъгълен AMOLED дисплей и 280 x 456 HD резолюция , HUAWEI WATCH FIT предоставя съвършена картина. Настройката за автоматична яркост предлага по-добра видимост при слънчева светлина, докато шестте Always-On циферблата ти позволяват да показвате вашия стил и настроение във всеки един ден. Сега, много лесно, можеш да персонализираш всички значими функции на дисплея, като времето, сърдечния ритъм, броя стъпки, живот на батерията и други. Текстурната матирана рамка на часовника се вписва отлично с пъстроцветните и меки каишки, а смарт функциите HUAWEI TruSeen 4.0 , HUAWEI TruSleep 2.0, HUAWEI TruRelax и SpO2 го превръщат в идеалния смарт асистент и личен треньор на твоята китка!  
По-лек, по-голям живот на батерията
Невероятно тънкият и лек HUAWEI WATCH FIT е с подобрена батерия и е само 21 грама, оборудван с двойна чипсет архитектура и енергоспестяващи алгоритми, този часовник може да издържи 10 дни без да се зарежда. И благодарение на технологията за бързо зареждане само след 5 минути часовникът е готов да е с теб през целия ден.
  
Остани мотивиран всеки ден!
С 12 вида анимирани тренировачни видеа с упражнения по време на работа, разтягания, абдоминални упражнения и 44 демонстрации на стандартни движения. Предлага още 11 професионални спортни режима като бягане, плуване и колоездене и 85 налични персонализирани тренировачни режима. С вграден GPS сензор и 5ATM!
  
24-часов мониторинг на здравословното ти състояние!
С функция SpO2 за измерване на нивото на кислород в кръвта. Поддръжа още функциите HUAWEI TruSeen 4.0 (измерване на сърдечния ритъм), HUAWEI TruSleep 2.0 (мониторинг на съня), HUAWEI TruRelax (мониторинг на стреса) за пълна картина на здравословното ти състояниие по всяко време!
  
Твоят личен асистент!
Сега можеш по-лесно да управляваш музиката, която слушаш, да заснемаш кадри дистанционно или да намираш телефона си бързо. Също така можеш да се възползваш от други функции като Време, Аларма, Таймер, Хронометър и Фенерче. Освен това предоставя навременни напомняния за СМС съобщения, входящи обаждания, събития в календара и други социални медии! 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Huawei Watch Fit

  • Код на продукта: Huawei Watch Fit
  • Наличност: В наличност
  • 168.00лв.

  • Без данък: 168.00лв.

Възможни варианти


Интересни статии