GSM на ТОП ЦЕНА

две години гаранция

застраховка на пратките

застраховка на всяка поръчка

проверка на пратката

бърза доставка

експресна доставка

най-добър избор за клиентите

две години гаранция

Нашите предимства са:

24 месеца гаранция

Проверка на пратката

10 години на пазара

Експресна доствка

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm е интелигентен часовник с 1.43-инчов AMOLED екран, 14-дневен живот на батерията и 50-метрова водоустойчивост (5ATM). Той интегрира наблюдение на тренировка, излъчвания на гласови упражнения, гласов асистент, възпроизвеждане на музика, интелигентна връзка, Huawei TruSleep, мониторинг на сърдечния ритъм, Bluetooth разговори, асистент за съобщения и има безжично зареждане и обратно зареждане.

Дизайн

Той има елегантен и стилен дизайн, който е устойчив на надраскване и износване. Сводестата форма на извития заднен корпус от сапфир приляга идеално около китката. Ефективно улавя светлината и подобрява качеството на сигнала за сърдечния ритъм. Часовникът е подходящ както за ежедневна употреба, така и за професионален спорт.

Много стилове

В Watch Face Store има близо 10 000 циферблата, за да отговорят на изискванията на различни потребителски групи в различни сценарии. Циферблата на часовници могат да бъдат закупени и изтеглени от приложението Huawei Health на телефон.

Режим гмуркане

Часовникът се предлага с нов сензор за дълбочина и поддържа нов режим на тренировка: развлекателно гмуркане. Този режим на тренировка ви позволява да изследвате прекрасния подводен свят и предоставя следните функции:

 • Консултации на места за гмуркане (TBD);
 • Тренировка за апнея (периодични измервания на времето за апнея и времето за дишане), нивата на кислород в кръвта и сърдечната честота;
 • Позициониране на гмуркане (преди да влезете и излезете от водата);
 • Данни за гмуркане: скорост на изкачване, дълбочина в реално време, максимална дълбочина, време за гмуркане, време за почивка на повърхността и други данни;
 • Аларми за дълбочина, време и други;
 • Време без гмуркане (отброяване без гмуркане);
 • Дневник за гмуркане.
 • 100+ режима на тренировка

  Часовникът поддържа GPS двулентово позициониране и предоставя множество професионални режими на тренировка, като бягане, колоездене, плуване, триатлон, планински туризъм и бягане по пътека. 100+ режима на тренировка са налични за вашето персонализиране.

  Часовникът може да записва различни професионални данни за тренировка, като време, разстояние, изгорени калории, темпо, крачка, зона на сърдечен ритъм, аеробен тренировъчен ефект, анаеробен тренировъчен ефект, максимално поглъщане на кислород и време за възстановяване, за да направи упражненията по-научни.

 • RAI — Чисто нова система за оценка на работните възможности на Huawei

  Записите за бягане се използват за оценка на производителността на бягане и количествено определяне на способностите на бегачите и определяне на техните нива. Индексът на способностите за бягане в реално време (RAI) представлява текущото ви състояние, което е нивото на способност за бягане, след като сте приключили с бягането през този ден (така че ще варира). След всяка тренировъчна сесия системата изчислява RAI въз основа на връзката между сърдечната честота и темпото, дори ако бегачите не се натискат до границата си. Това позволява на потребителите да научат за състоянието си на работа в реално време.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm

 • Код на продукта: Huawei Watch GT 3 Pro 46mm
 • Наличност: В наличност
 • 508.00лв.

 • Без данък: 508.00лв.

Възможни варианти


Интересни статии