GSM на ТОП ЦЕНА

две години гаранция

застраховка на пратките

застраховка на всяка поръчка

проверка на пратката

бърза доставка

експресна доставка

най-добър избор за клиентите

две години гаранция

Нашите предимства са:

24 месеца гаранция

Проверка на пратката

10 години на пазара

Експресна доствка

Описание:

Новият робот пахосмукачка от Roborock знае точно къде да отиде. Той създава карта в реално време и изчиства вашия дом според най-ефективния маршрут. Широката гама от сензори гарантира безопасно и надеждно използване на прахосмукачката и мопа на робота. Можете да дефинирате виртуални бездействащи зони или виртуални граници в приложението. Със своята мощна смукателна мощност от 2.000 Ра, мръсотията и космите     от домашни любимци лесно се отстраняват от твърдите подове и килими. Със S6 Pure можете не само да почиствате с прахосмукачка подове (макс. 300 м2), но и да почиствате с вода (макс. 150 м2).

Твърдите подове и килими могат да бъдат почистени от робота прахосмукачка Roborock S6 Pure. Благодарение на интензивната си смукателна сила (2000 Ра) прахът и мръсотията се изсмукват от пода. При килимите тя автоматично се превключва на най-високото ниво на мощност. Roborock S6 Pure е оборудван с мощна Li-Ion батерия с 5200 mAh. Това му позволява да работи до 3 часа с една пълна батерия.

Моделът Roborock S6 Pure е робот прахосмукачка за сухо и мокро почистване. Можете да монтирате 180 мл резервоар за вода на дъното на робота. Резервоарът за вода е достатъчен за почистване на до 150 м2. Роботът също засмуква по време на работата си с измиване. Резервоарът на този робот е с капацитет 460 мл.
Водният поток може да се регулира индивидуално. Това означава, че приложението за вода се адаптира към нуждите и предпочитанията на вашите етажи. Водата се разпределя равномерно по цялата повърхност на мопа, като по този начин гарантира равномерно почистване.

Снабден с високо прецизна лазерна навигационна система – така наречената LDS + SLAM – която се върти с 300 оборота в минута, вашият дом се сканира в реално време от роботизираната прахосмукачка Roborock S6 Pure с моп.
Използвайки автоматично картографиране, S6 Pure ще раздели дома ви на отделни зони. Това ви позволява да планирате и извършвате различни работни места за почистване на една стая, няколко стаи или цял етаж.
Ако робота прахосмукачка се използва на големи площи, S6 Pure автоматично открива ниска мощност на батерията, връща се в своята станция за зареждане и се зарежда, за да завърши почистването на останалата зона.

Общо 13 сензора работят заедно, за да гарантират безопасното използване     на робота прахосмукачка. Той е оборудван например със сензори за падане, сензори за откриване на килими и сензори за откриване на височина. Килимите, праговете на вратите или дори петите от 2 см се преодоляват от S6 Pure.

В приложението можете също така да рисувате необслужвани области, както и виртуални граници. Приложението е достъпно безплатно за IOS и Android в съответния сайт за приложения. 


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Xiaomi Roborock S6 Pure

  • Код на продукта: Xiaomi Roborock S6 Pure
  • Наличност: В наличност
  • 692.00лв.

  • Без данък: 692.00лв.

Възможни варианти


Интересни статии